ABB

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jonka tarjonta kattaa niin sähköistystuotteet, robotit ja liikkeenohjauksen kuin teollisuusautomaation ja sähköverkkoratkaisut. Asiakkaat ovat maailmanlaajuisesti teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla. Yli 125-vuotias ABB on mukana edistämässä teollisuuden digitalisaatiota, energiajärjestelmän murrosta ja neljättä teollista vallankumousta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 135 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 000. www.abb.fi

Asiakkaiden luottamus ja tyytyväisyys ovat perusedellytyksiä liiketoimintamme menestymiselle. Siksi asiakas on aina ensisijalla kaikessa toiminnassamme. Uskomme yhtiömme kaikkien toimintojen jatkuvaan kehittämiseen, sillä se, mikä tuo kaupan kotiin tänään, ei riitä enää huomenna. Niinpä osaamisen kehittäminen on suunnitelmallista organisaation kaikilla tasoilla. Kun vielä lisätään hyvä yhteistyö niin lähimpien työtovereiden kuin muiden ABB-yksiköiden kanssa, meillä on kaikki edellytykset varmistaa yhtiön ja henkilöstön menestys.

Opiskelijat ovat ABB:lle tärkeässä roolissa mietittäessä tulevaisuuttamme. Siksi tarjoamme laajan valikoiman työharjoittelupaikkoja opiskelijoille. Harjoittelupaikat vaihtelevat teknisten alojen opiskelijoille suunnatuista kesätyö- ja harjoittelupaikoista opinnäytetöihin. Lisäksi tarjoamme harjoittelupaikkoja myös muiden kuin teknisten alojen opiskelijoille. Moni nuori aloittaa ABB-uransa kesätöillä tai työharjoittelulla. Tarjoamme vuosittain kesätyömahdollisuuksia yli 1 000 opiskelijalle ympäri Suomen sekä noin 200 työharjoittelupaikkaa.

Kesätyö-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkojen hakeminen (www.abb.fi/uralle):
•    Kesätöiden hakuaika tammikuun alusta helmikuun loppuun
•    Harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat jätä avoin hakemus
ABBläisten haastatteluja –  Yhdessä kohti kestävää maailmaa